fbpx
Meni Zapri

Naj vam predstavimo naše poslanstvo…

V Zavodu Simetris razvijamo in izvajamo dejavnosti za celostni razvoj otrok in odraslih.  Zavod ima dve enoti: Modro delavnico in Vizor. Za starše, učitelje  in vzgojitelje pripravljamo predavanja, delavnice in usposabljanja za uspešno učenje in celostni razvoj otrok.

Zadovoljstvo otrok

Če ste tukaj, potem se več kot zavedate, kako pomembno je otrokovo raziskovanje in navduševanje pri učenju. Naše poslanstvo je, da v malih otroških glavicah, s kvalitetnimi didaktičnimi igračami, vzbudimo tisto spontano navdušenje in željo po učenju.

zometool-basic-creator-starter-set-123-pieces

Vaše mnenje šteje

“Sama Numicon uporabljam. In to zelo intenzivno. V razredu sploh, prav je pa prišel tudi na daljavo. Trenutno poučujem v tretjem razredu in še enkrat lahko iz prakse potrdim, da je to eden najboljših pripomočkov za poučevanje matematike  v prvem triletju osnovne šole. Tako za oblikovanje številskih predstav kot tudi za računanje. Odlično se obnese pri  osvajanju računanja s prehodom čez desetiško enoto, enkraten je pri učenju poštevanke, številskih izrazih in podobno.

Katja Čadež, učiteljica v 1. triadi
na OŠ Davorina Jenka Cerklje na Gorenjskem

Numicon-matematični-temelji-trgovina-simetris-modra-delavnica

“Dve leti je naša hči s pridom uporabljala Numicon, ki ji je zelo olajšal računanje. Nato smo ga prodali dalje. Toplo ga priporočam za vse otroke, ki imajo slabše številske predstave.”

Alenka Brilej, mama

Želimo vam prijeten ogled naše spletne trgovine!
Veliko nam pomeni, če pustite kakšno mnenje.
Hvala!

Uporabne povezave:
Modra delavnica: https://modra-delavnica.si/
Zavod Simetris: http://www.simetris.si/

Naša lokacija: Turnerjeva ulica 107, 2313 Fram